Ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία PAPAKOSTAS MOLDS

03 Οκτωβρίου 2023

papakostas

H διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία PAPAKOSTAS MOLDS ως χορηγού της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η εταιρεία Παπακώστας ειδικεύεται εδώ και 50 χρόνια στην κατασκευή injection - blow καλουπιών και εξαρτημάτων ακριβείας. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και ο επαγγελματισμός των μηχανικών της Παπακώστας εγγυάται ταχύτητα παράδοσης και άριστη κατασκευή που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.
Το μηχανουργείο ιδρύθηκε το 1967 στο Περιστέρι Αττικής από τον Αναστάσιο Παπακώστα, ο οποίος φρόντισε από τα πρώτα κιόλας χρόνια να συνάψει αξιόλογες συνεργασίες, αξιοποιώντας την αύξηση της ζήτησης για πλαστικά συσκευασίας και τη διεύρυνση της σχετικής αγοράς. Το 1995 στο δυναμικό της εταιρείας εντάχθηκε ο Χαρίλαος Παπακώστας, γιος του ιδρυτή. Ο Αναστάσιος Παπακώστας παραμένει και εργάζεται στην εταιρεία μέχρι και σήμερα. Το 2015 η μονάδα μεταφέρθηκε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Κορωπί Αττικής.
Η εταιρεία Παπακώστας, με μια πορεία 50 και πλέον χρόνων και συνεχή παρουσία στον χώρο, έχει στο ενεργητικό της σημαντικές αναθέσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες. Στη διάρκεια αυτής της πορείας, η εταιρεία κατασκεύασε καλούπια υψηλών προδιαγραφών που χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα από εταιρείες φαρμάκων, καλλυντικών και τροφίμων.
Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α1 Εθνική κατηγορία!

Papakostas Molds

Ιωάννου Μεταξά 59, Κορωπί 19400, ΑΘΗΝΑ

Τηλ: (+30) 210 6641942

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: papakostas-molds.com

Facebook Page: https://www.facebook.com/profile.php?id=100057505416923

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6948003903 / 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA