Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ

12 Φεβρουαρίου 2021

kordias glass art article

H διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώση την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ ως χορηγού της ομάδας μας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ Ιωάννινα αναλαμβάνει κάθε είδους κατασκευή από γυαλί, κρύσταλλο ή καθρέπτη. Το αποτέλεσμα είναι πάντα αυτό που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών.

Οι γνώσεις του προσωπικού στο χώρο του γυαλιού και η φαντασία δίνουν λύσεις με ειδικές κατασκευές εξ’ ολοκλήρου από γυαλί.

Στην GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ μπορούν να κατασκευαστούν και να τοποθετηθούν καθρέπτες για όλες τις ανάγκες σε διαστάσεις και σχέδια για κάθε επιλογή σε Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Γρεβενά και άλλες πόλεις.

Στην GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ παρέχουμε υπηρεσίες μετατροπής παλαιών κουφωμάτων σε νέα, με διπλά ενεργειακά κρύσταλλα. Μπορούμε να πετύχουμε τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση των παλαιών σας κουφωμάτων, με την τοποθέτηση ειδικού λάστιχου στα παλιά ξύλινα κουφώματα που ήδη διαθέτετε.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας.

Ευχαριστούμε θερμά μία ακόμη εταιρεία της πόλης μας που στηρίζει την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α1 Εθνική κατηγορία!

GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ
Φιλικής Εταιρείας 9, 45444 Ιωάννινα
Τηλ.: 2651077570
Fax: 2651077570

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: kordiasglassart.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/glassartkordias/ 

  

   

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6942824031

Copyright © 2020 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC  | Powered by NICMEDIA